1000/1000

TerminatorSalvation

Terminator Salvation
Grin, 2009

Terminator Salvation: The Videogame is gebaseerd op de film Terminator Salvation. Het verhaal draait om John Connor, een soldaat van het verzet, die het opneemt tegen de legers van Skynet. De game speelt zich twee jaar voor de gebeurtenissen uit de film af in een postapocalyptisch en verwoest Los Angeles.

Het is in deze Third-Person Shooter erg belangrijk om goed gebruik te maken van de omgevingen. Deze bieden namelijk de broodnodige beschutting tegen het geweervuur van de robotvijanden. De vijanden moeten vaak op hun zwakke plek geraakt worden, voordat ze verslagen zijn. Via beschutting van de omgeving kun je jezelf achter de vijanden positioneren, zodat hun kwetsbare delen geraakt kunnen worden.

Je kunt de robots met divers wapentuig te lijf gaan, variërend van granaten tot raketwerpers en van shotguns tot volautomatische geweren. Naast het standaard schietwerk zijn er ook scènes waarin je vanaf een voertuig op vijanden moet vuren. Zo moet je bijvoorbeeld vanaf een rijdende buggy of vanuit een rijdende trein voorkomen dat vijandige robots jou kunnen aanvallen.