CV

Bas van Dun
"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere..."​
Tilburg Area, Netherlands | Retail
Overzicht

Gedreven, de wil om te verbeteren. Steeds op zoek naar nieuwe manieren om zichzelf sterker te maken in zijn rol. Gaat uitdagingen niet uit de weg. Is een teamplayer, maar kan ook leiding geven.

Ervaring
Specialist (2014 - Aanwezig)
Apple
Public Company, 10001+, Consumer Electronics

Als Specialist versta je de kunst om te achterhalen wat de klant precies wil en daar het juiste product bij te vinden. Je bent niet alleen de eerste medewerker die de klanten bij binnenkomst treffen, maar je bent ook degene die hen begeleidt: je geeft advies, verkoopt producten en helpt hen zo nodig ook op weg met hun aankoop. Je vervult ook andere taken, zoals het aantrekkelijk presenteren van de producten in de winkel en het assisteren van andere teamleden. Met je nieuwsgierige instelling ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws over producten en initiatieven en kun je die kennis direct toepassen in het contact met de klant. Je succes uit zich in de productiviteit van het team en van jou als individu en komt ook terug in de resultaten van de winkel als geheel.

Hoofdredacteur (2013 - Aanwezig)
GameParty B.V.
Privately Held, 51-200, Computer Games

Verantwoordelijk voor alles wat op de website staat te gebeuren. Planningen maken, deadlines creëren, nakijken van artikelen, aansporen van het team. Contacten onderhouden.

Public Relations (2011 - Aanwezig)
GameParty B.V.
Privately Held, 51-200, Computer Games
Redacteur (2005 - Aanwezig)
GameParty B.V.
Privately Held, 51-200, Computer Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password