Als mensen mij vragen welke nieuwe franchise van de laatste generatie mij het meeste heeft weten te bekoren, noem ik zonder enige vorm van twijfel de Batman: Arkham-serie. Hoewel Origins, de derde in de reeks en van een andere ontwikkelaar als de eerste twee, net wat minder tof was dan Asylum en City, vormt het een mooi drieluik. Nu, voordat more »

[review] Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes is geen volledige game. Het is een opwarmertje voor wat komen gaat. Een kleine blik in de keuken van Hideo Kojima en zijn ontwikkelaars. Het laat zien wat Metal Gear gaat worden. De toekomst ziet er goed uit voor de franchise. Metal Gear Solid V: Ground Zeroes lijkt heel veel ‘typische Metal Gear’-elementen overboord more »

[review] South Park: The Stick of Truth

Het is bijna vreemd wanneer je je indenkt dat South Park inmiddels zeventien jaar op tv is. Zeventien jaar, een bizar lange periode voor zo’n ‘rare’ show. Toch lukt het bedenkers Trey Parker en Matt Stone nog steeds om te choqueren waar dat nodig is. Het is echter geen schok dat The Stick of Truth, net als de serie, verdomd more »

Bliksem slaat niet twee keer op dezelfde plek in. Met het eerste seizoen van The Walking Dead bracht Telltale een game die zowel door pers als door fans bijzonder goed is ontvangen. De episodische game verscheen op vele Game of the Year-lijsten en bracht behoorlijk wat gamers aan het huilen. Nu is Telltale terug met een vervolg. Weet de ontwikkelaar more »

[review] World of Tanks: Xbox 360 Edition

Het zijn de machines des doods. Waar ze gaan volgen chaos, slachtoffers en de donkere zijde van de mensheid. Ze worden bekeken vol afschuw, zijn de verpersonificatie van de zwarte bladzijdes in onze geschiedenisboeken. En ze zijn onwijs cool. We hebben het natuurlijk over de tanks uit World of Tanks, de game die eindelijk de Xbox 360 aandoet! Tanks zijn more »

[review] The Lego Movie Videogame

LEGO is populair. We durven te stellen dat het speelgoed tegenwoordig zelfs haast interessanter is dan dat het ooit geweest is. De creatieve blokken hebben miljoenen zieltjes gewonnen. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen kunnen nog steeds uit de voeten met de bouwblokken. Met een heuse film in de bioscoop brengt de vaste LEGO-game ontwikkelaar TT Games opnieuw een avontuur more »

[review] Halo: Spartan Assault

Tijdens de aankondiging was er blijdschap en verdriet. Een nieuwe Halo is altijd een reden voor een feestje. Echter leken de trouwe fans compleet vergeten. De titel verscheen op PC, tablet en telefoon maar de Halo-spelers op de Xbox werden compleet overgeslagen. Gelukkig is dit veranderd, Halo: Spartan Assault is inmiddels te downloaden via je Xbox 360. Weet de game more »

Bliksem slaat niet twee keer op dezelfde plek in. Met het eerste seizoen van The Walking Dead bracht Telltale een game die zowel door pers als door fans bijzonder goed is ontvangen. De episodische game verscheen op vele Game of the Year-lijsten en bracht behoorlijk wat gamers aan het huilen. Nu is Telltale terug met een vervolg. Weet de ontwikkelaar more »

[review] Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition

Als gezworen verdediger is het de taak van elke superheld om onze planeet veilig te houden; de aarde en haar inwoners te beschermen tegen het steeds opnieuw naderende kwaad. Maar wat wanneer werelden botsen, allianties verschuiven en het kwaad bij de superhelden zelf komt te liggen? Welkom (terug) in de wereld van Injustice. Bespreken we Injustice: Gods Among Us nu more »

[review] Need for Speed: Rivals

Net voordat de stap naar de volgende generatie gemaakt kan worden brengt Electronic Arts ons de volgende iteratie van haar Need for Speed-franchise. Niet alleen zal het de eerste racegame zijn die in de nieuwe generatie te spelen zal zijn, ook wil het bezitters van de current-gen consoles laten zien wat er mogelijk is wanneer de stap gemaakt gaat worden. more »