[review] LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Een duistere steeg. Criminelen op de vlucht. Een schaduw, een geluid in de verte. Het licht van de maan schijnt geeft een enge sfeer. Criminelen, niet zeker wat gebeuren gaat. Het is daar, in die steeg, dat hun laatste daden bestraft gaan worden. Het is daar dat ze oog in oog staan met de geblokte ridder van het duister. Hij more »

[review] The Amazing Spider-Man 2

Ik hou van comics. Mijn hele leven al lees ik de meest prachtige verhalen van de beste superhelden. Batman, Superman, The Avengers en Spider-Man zijn stuk voor stuk comics waar ik mezelf elke keer weer helemaal in kan verliezen. Marvel is qua uitgever altijd al de favoriet geweest en Spider-Man het favoriete personage van ze. Ik ben dan ook de more »

[review] Lego The Hobbit

In een hol onder de grond woonde een hobbit. Geen smerig nat hol, vol endjes wormen en een modderige geur, maar ook geen droog, kaal, zanderig hol met niets om op te zitten of te eten: het was een hobbit-hol en dat betekent gerief. Het was Bilbo Baggins, afstammeling van Bungo Baggins en Belladonna Took die zijn intrede in het more »

[review] The Lego Movie Videogame

LEGO is populair. We durven te stellen dat het speelgoed tegenwoordig zelfs haast interessanter is dan dat het ooit geweest is. De creatieve blokken hebben miljoenen zieltjes gewonnen. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen kunnen nog steeds uit de voeten met de bouwblokken. Met een heuse film in de bioscoop brengt de vaste LEGO-game ontwikkelaar TT Games opnieuw een avontuur more »

[review] Lego Marvel Super Heroes

Hoe vaak kan een beproefd concept blijven werken? Waar de Guitar Hero-licentie ons flink wat toffe games wist te brengen die steeds beter werden, liepen de verkoopcijfers terug. Gamers waren er wel klaar mee. Call of Duty: Ghosts lijkt ook niet de verwachte verkooprecords te verbreken. De Lego-gekte is ook al aan zijn dertiende deel toe. Lego Star Wars lijkt more »

[review] Batman: Arkham Origins

De schok was groot toen aan werd gekondigd dat niet Rocksteady maar Warner Bros. Montreal het derde deel in de Arkham-franchise ging ontwikkelen. De nieuwe studio bracht eerder Batman: Arkham City – Armored Edition, een opgepoeste versie van Rocksteady’s origineel, maar eigen games stonden nog niet op het CV. Om dan meteen het vervolg op een van de beste games more »

[review] Disney Infinity

Tijdens mijn jonge jaren was Disney hét bedrijf dat innovatie bracht. Verhalen die bleven hangen, beelden die beter waren dan die van wie dan ook. Disney stond voor een zekere kwaliteit. De tekenfilms waarmee we allen opgegroeid zijn, zitten dan ook verankerd in onze harten. Disney is onze jeugd, daar kun je niet omheen. Dat warme gevoel dat je krijgt more »

[review] Injustice: Gods Among Us

Als gezworen verdediger is het de taak van elke superheld om onze planeet veilig te houden. De aarde en haar inwoners te beschermen tegen het steeds opnieuw naderende kwaad. Maar wat wanneer werelden botsen, allianties verschuiven en het kwaad bij de superhelden zelf komt te liggen? Welkom in de wereld van Injustice. Ik moet het je bekennen. Tijdens de aankondiging more »