[review] Diablo III: Reaper of Souls

Ik zat daar, op de dag dat Diablo III lanceerde. Het was enkele minuten over twaalf, midden in de nacht. De game wilde niet starten. Error 39 vulde mijn scherm. Op Twitter zag ik hoe mensen boos werden, de servers van Blizzard konden de enorme toestroom niet aan. Met Reaper of Souls, de eerste uitbreiding voor deze derde Diablo, lijkt more »

[review] Hearthstone: Heroes of Warcraft

Het was op PAX 2013 dat Blizzard Hearthstone voor het eerst liet zien aan het publiek. Iedereen dacht dat de studio door was gedraaid, dit kon toch niet waar zijn? Een kaartspel met een Warcraft-thema? Echt waar? Is dit de volgende game van de mensen achter World of Warcraft, Diablo en StarCraft II? Nu de game eindelijk te spelen is more »

[review] Titanfall

Microsoft zet sinds de aankondiging hoog in op Titanfall. Het spel dat exclusief naar Xbox One en PC is gekomen (en binnenkort ook voor de Xbox 360 te verkrijgen is), voert sinds de onthulling de boventoon in alle marketing voor Microsofts nieuwste console. Nu het spel verkrijgbaar is, is het dan ook goed om te zien dat Titanfall het waard more »

[review] South Park: The Stick of Truth

Het is bijna vreemd wanneer je je indenkt dat South Park inmiddels zeventien jaar op tv is. Zeventien jaar, een bizar lange periode voor zo’n ‘rare’ show. Toch lukt het bedenkers Trey Parker en Matt Stone nog steeds om te choqueren waar dat nodig is. Het is echter geen schok dat The Stick of Truth, net als de serie, verdomd more »

Bliksem slaat niet twee keer op dezelfde plek in. Met het eerste seizoen van The Walking Dead bracht Telltale een game die zowel door pers als door fans bijzonder goed is ontvangen. De episodische game verscheen op vele Game of the Year-lijsten en bracht behoorlijk wat gamers aan het huilen. Nu is Telltale terug met een vervolg. Weet de ontwikkelaar more »

[review] The Lego Movie Videogame

LEGO is populair. We durven te stellen dat het speelgoed tegenwoordig zelfs haast interessanter is dan dat het ooit geweest is. De creatieve blokken hebben miljoenen zieltjes gewonnen. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen kunnen nog steeds uit de voeten met de bouwblokken. Met een heuse film in de bioscoop brengt de vaste LEGO-game ontwikkelaar TT Games opnieuw een avontuur more »

Bliksem slaat niet twee keer op dezelfde plek in. Met het eerste seizoen van The Walking Dead bracht Telltale een game die zowel door pers als door fans bijzonder goed is ontvangen. De episodische game verscheen op vele Game of the Year-lijsten en bracht behoorlijk wat gamers aan het huilen. Nu is Telltale terug met een vervolg. Weet de ontwikkelaar more »

[review] Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition

Als gezworen verdediger is het de taak van elke superheld om onze planeet veilig te houden; de aarde en haar inwoners te beschermen tegen het steeds opnieuw naderende kwaad. Maar wat wanneer werelden botsen, allianties verschuiven en het kwaad bij de superhelden zelf komt te liggen? Welkom (terug) in de wereld van Injustice. Bespreken we Injustice: Gods Among Us nu more »

[review] Need for Speed: Rivals

Net voordat de stap naar de volgende generatie gemaakt kan worden brengt Electronic Arts ons de volgende iteratie van haar Need for Speed-franchise. Niet alleen zal het de eerste racegame zijn die in de nieuwe generatie te spelen zal zijn, ook wil het bezitters van de current-gen consoles laten zien wat er mogelijk is wanneer de stap gemaakt gaat worden. more »

[review] Lego Marvel Super Heroes

Hoe vaak kan een beproefd concept blijven werken? Waar de Guitar Hero-licentie ons flink wat toffe games wist te brengen die steeds beter werden, liepen de verkoopcijfers terug. Gamers waren er wel klaar mee. Call of Duty: Ghosts lijkt ook niet de verwachte verkooprecords te verbreken. De Lego-gekte is ook al aan zijn dertiende deel toe. Lego Star Wars lijkt more »