Het is de opmars van een nieuw genre. Gestart met de originele Skylanders, lijken LEGO Dimensions en Disney Infinity (en de Amiibo’s van Nintendo) het ‘toys to life’-genre te accepteren als een nieuwe hit. En dat is het ook. Het kopen van een spelfiguur in de winkel om deze in je game tot leven te zien komen werkt en weet more »

[review] Star Wars Battlefront: The Battle of Jakku

Hoewel de game pas net uit is, brengt Dice ons nu al de eerste downloadbare uitbreiding. The Battle of Jakku, zoals de content heet, brengt niet alleen nieuwe maps en een nieuwe mode, het brengt ook een inleiding voor Star Wars: The Force Awakens. Aangezien die film volgende week verschijnt, kon Dice geen betere tijd van release kiezen. In mijn more »

[review] Star Wars Battlefront

De eerste twee delen in de Battlefront-serie behoren tot de beste en meest verkochte Star Wars-games ooit. Het feit dat de derde editie nooit verschenen is (en het project letterlijk de prullenbak in is gegaan), deed veel fans dan ook schreeuwen van woede. Het is nu aan Dice om al deze mensen opnieuw achter Battlefront te scharen. Lukt het de more »

[review] Starcraft II: Legacy of the Void

​Ineens was ‘ie daar. Starcraft II: Legacy of the Void, het derde deel in de Starcraft II-trilogie, is eindelijk te krijgen. Waar de release van Wings of Liberty best wel een dingetje was, lijkt dit laatste deel zomaar ineens te verschijnen. Geen grote reclames, geen launch feestjes en zelfs zeer stilletjes in de winkel te vinden. Heeft dat een reden? more »

[review] Disney Infinity 3.0: Rise Against the Empire

Het is de opmars van een nieuw genre. Gestart met de originele Skylanders, lijken LEGO Dimensions en Disney Infinity (en de Amiibo’s van Nintendo) het ‘toys to life’-genre te accepteren als een nieuwe hit. En dat is het ook. Het kopen van een spelfiguur in de winkel om deze in je game tot leven te zien komen werkt en weet more »

[review] Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Definerende momenten. Dingen die je voor altijd bij zullen blijven. Waarvan je tijdens het beleven beseft dat dit een graadje belangrijker en beter is dan dat wat je eerder mee hebt mogen maken. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain geeft je deze momenten keer op keer. Met Ground Zeroes gaf Kojima eerder al een frisse blik op dat wat more »

Batman: Arkham Knight kreeg eerder deze week een 98 hier op GameParty. Een behoorlijke score die de game volledig recht doet. Met de Harley Quinn Story DLC wordt er een extra verhaal verteld dat zich vóór de gebeurtenissen uit het spel plaatsvind. Weet deze DLC de echte Batfanaten te bekoren? Voordat ik met deze review begin moet ik zeggen dat more »

[review] Batman: Arkham Knight

Met Batman: Arkham Knight brengt Rocksteady een einde aan de trilogie die ze ooit begonnen is met Arkham Asylum. Door de uitmuntende kwaliteit van de eerste twee delen (Arkham Origins was niet van Rocksteady!) is de lat bizar hoog komen te liggen. Het is dan ook lastig om hier nog eens bij in de buurt te komen. Weet Arkham Knight more »

[review] Lego Jurassic World

Het is nog steeds een machtig gegeven. De mens die oog in oog staat met een dinosaurus. Origineel gescheiden door 65 miljoen jaar, door een enorme evolutie. Twee wezens die elkaar nooit zouden moeten kunnen zien, kijken nu naar elkaar alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Welkom, in Jurassic Park Isla Nublar, net voorbij de kust van more »

[review] Heroes of the Storm

PlayStation All-Stars Battle Royale, Super Smash Bros., Mario Kart. Stuk voor stuk zijn het games die helden uit verschillende franchises op een sterke manier samen weten te brengen. Het brengt fans van verschillende series samen onder één kap. Ook Blizzard komt met Heroes of the Storm met eenzelfde idee. Helden uit de verschillende franchises smelten samen om opnieuw op avontuur more »