We zijn net bijgeslapen na de week die de E3 heet. Nog maar enkele weken achter ons, maar toch moeten we weer kijken naar de toekomst; de Gamescom komt er ook weer aan. Waar de E3 dit jaar later begon dan normaal, is het nu aan de Gamescom om eerder te beginnen. Liggen deze beurzen hierdoor niet te dicht op more »

Hoera, het is zomer! We hebben er al een klein hittegolfje of twee op zitten en ik heb eindelijk nog eens een excuus om ongegeneerd mijn benen aan de wereld te showen (alsof ik dat nodig heb) en ijskoude Bellini te drinken. Keerzijde van die medaille is dat ook de gamesindustrie officieel in standje zomer gegaan is en dat merk more »

Het is nog steeds een machtig gegeven. De mens die oog in oog staat met een dinosaurus. Origineel gescheiden door 65 miljoen jaar, door een enorme evolutie. Twee wezens die elkaar nooit zouden moeten kunnen zien, kijken nu naar elkaar alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Welkom, in Jurassic Park Isla Nublar, net voorbij de kust van more »

Was je nog wakker toen Sony afgelopen nacht haar persconferentie hield? De kans is groot dat je in bed lag. Sony begon, onze tijd, pas om 3.00 met haar show. Gelukkig was het team van GameParty fris en fruitig en dus wakker genoeg om de show in kaart te brengen. Wat liet Sony zien? Wat liezen ze niet zien en more »

De mensen bij Telltale hebben de franchises voor het uitzoeken. Waar eerder al games rondom Back to the Future, The Walking Dead en Jurassic Park uitgegeven werden, is het nu de beurt aan misschien wel de meest populaire tv-serie van het moment. Met Game of Thrones levert de ontwikkelaar wederom een episodische game af, bestaande uit verschillende afleveringen. Met het more »

Met de E3 weer voor de deur komt de jaarlijkse bezigheid waarin we met z’n alle vooruit gaan kijken. Wat verwachten we. Of beter gezegd; wat willen we? Want verwachtingen en dingen die we willen zijn niet altijd hetzelfde. Gamers willen al jaren een Half-Life 3, maar verwachten de game niet. Snap je wat ik bedoel? Mooi. Daarom beschrijf ik more »

Nog even en de E3 gaat van start! De beurs der beurzen gaat ons nieuwe games tonen, misschien wel nieuwe hardware en de nodige aankondigingen voor dingen die we pas over jaren gaan zien. Toch leek het deze week af en toe alsof de E3 al begonnen was. De aankondigingen waren niet verkeerd! Uncharted in oktober naar je PlayStation 4 more »

De afgelopen week heb ik doorgebracht in Florida. Ik was op vakantie in Orlando, bezocht Walt Disney World, de Universal Studios, Seaworld, de Star Wars Weekenden en meer van dat soort vermakelijke dingen. Daardoor heb ik, misschien net als jij, het nieuws van de afgelopen week compleet gemist. Het doornemen van de Up2Date is voor mij net zo’n opfrisser als more »

Inmiddels draait The Avengers: Age of Ultron in de bioscoop. Wederom weet Marvel een fantastische film af te leveren. Sinds het moment dat stripuitgever de touwtjes rondom haar franchises zelf in hand heeft genomen, weet de studio keer op keer zichzelf te overtreffen. Maar toch blijft er ergens een zwart gat achter, een gat dat nodig gevuld moet worden. Want more »

Je dacht misschien even dat we het vergeten waren. Maar nee, dat doen we nooit! Ook deze week zijn we terug met de Up2Date, je wekelijkse feature die jou op zondag helemaal op de hoogte brengt van het laatste nieuws. En ook deze week was er genoeg nieuws om over te spreken. Here we go! Halo 5 krijgt nieuwe trailer more »