De E3 ligt weer achter ons. Een week lang stond in het teken van de grootste gaming beurs op aarde. Terwijl de ogen alweer op Keulen gericht kunnen worden (over twee maanden start de Gamescom), blikken we nog even terug op de Electronic Entertainment Expo. Wat was top, wat viel tegen? Top 3 E3 2014 Halo: The Master Chief Collection more »

In 1963 verscheen ‘It’s the most wonderfull time of the year’, een liedje gezongen door Andy Williams, gevonden op ‘The Andy Williams Christmas Album’. Een lied dat je tijdens de laatste dagen van december steevast op de radio hoort en waarbij mensen een warm gevoel van binnen krijgen. En hoewel de goede Andy zingt over ‘kids jingle belling’, ‘holiday greetings’ more »

De E3, een beurs die elke gamer naar het hart staat. Een evenement waarbij de grootste aankondigingen worden gedaan, waar we voor het eerst nieuwe hardware zien en waar bijzonder veel nieuws haar oorsprong mag vinden. Dat is de E3, al vele jaren lang. Hoewel ik ook sta te springen om de beurs dit jaar te verwelkomen, vraag ik me more »

En dan komt ineens het besef. Hierna volgt nog één Up2Date voordat de E3 los gaat barsten. Een week lang is Los Angeles het hart van de gamesindustrie. Hoewel wij morgen op GameParty de E3-gekte al starten, is het deze Up2Date die al bol staat van nieuws dat in aanloop van de beurs vakkundig ‘gelekt’ is. Battlefield Hardline gelekt Het more »

Waar we normaal de grote aankondigingen verwachten tijdens de E3, lijkt het er steeds meer op dat ontwikkelaars vlak voor de beurs al hun nieuws het internet op willen hebben. Deze week zagen we dan ook grote nieuwe titels voorbij komen, titels die stuk voor stuk klappers kunnen zijn op de E3. Dit is de nieuwe Up2Date. Halo, Halo, Halo, more »

Met de E3 nog maar enkele weken bij ons vandaan zijn dit normaliter de weken waarin het nieuws wat traag op gang komt. Dit keer is het echter anders. De kraan staat in Amerika open, overal lekt er informatie naar buiten. Nieuwe games worden voorzien van een aankondiging, verrassingen raken bekend en geruchten zijn interessanter dan ooit. Welkom bij deze more »

Het zijn roerige tijden in dat melkwegstelsel hier ver vandaan. Met de onthulling van de complete cast voor Star Wars Episode VII, nieuwe beelden voor Star Wars Rebels en meer kun je zien dat die tijd van het jaar wederom is gekomen. Het is vier mei, een dag die al jaren door het leven gaat als Star Wars Day. Daarom more »

In een hol onder de grond woonde een hobbit. Geen smerig nat hol, vol endjes wormen en een modderige geur, maar ook geen droog, kaal, zanderig hol met niets om op te zitten of te eten: het was een hobbit-hol en dat betekent gerief. Het was Bilbo Baggins, afstammeling van Bungo Baggins en Belladonna Took die zijn intrede in het more »

In een hol onder de grond woonde een hobbit. Geen smerig nat hol, vol endjes wormen en een modderige geur, maar ook geen droog, kaal, zanderig hol met niets om op te zitten of te eten: het was een hobbit-hol en dat betekent gerief. Het was Bilbo Baggins, afstammeling van Bungo Baggins en Belladonna Took die zijn intrede in het more »

Gisteren was het 1 april, de dag waarop iedereen elkaar voor de gek probeert te houden. Ook in de digitale wereld is het een dag die niet zomaar voorbij gaat. Daarom brengen we je de beste 1 april-grappen die we voorbij hebben zien komen. Blizzard Outcasts: Vengeance of the Vanquished Ze zijn de ware underdogs, de mensen die voor de more »