Heb jij het ook zo warm? Ik ben vast niet de enige waarbij het zweet van het voorhoofd drupt. Toch? Wat een hitte. Mensen lopen slomer over straat, liggen voor de ventilator en doen minder dan normaal. En dat is ook te merken op GameParty. Het nieuws kwam deze week in mindere mate binnen. Door de hitte, of toch de more »

Er lijkt iets te veranderen binnen de game-industrie. Grote bedrijven die miljarden verdienen aan AAA-titels proberen zo nu en dan ook een kleinere game bij de gamers te slijten. Hoewel dit vast niet altijd lukt, lijkt Ubisoft precies te weten hoe dit moet. Eerder dit jaar deden ze het met het excentrieke Child of Light. Nu brengt dezelfde ontwikkelaar Valiant more »

Het gaat goed met Netflix. De service kreeg niet alleen een positief oordeel vanuit IGN, ook mochten de streamers deze week 31 Emmy-nominaties in ontvangst nemen. Voor series als House of Cards, Orange is the new Black, Derek en Fargo, ze zijn stuk voor stuk overladen met nominaties. Maar de mensen achter Netflix hangen niet lui achterover om te genieten more »

In het verleden zijn er verschillende titels vanuit de Transformers-hoek gekomen. Niet elke game was even sterk als de ander, maar in de laatste jaren zijn er verschillende avonturen aan ons voorbijgetrokken die het spelen meer dan waard waren. War/Fall of Cybertron bracht ons sterke gameplay die de franchise eer aan deed, Rise of the Dark Spark moet deze titels more »

Waar de rechten origineel bij THQ lagen, heeft Electronic Arts nu de officiële licentie in handen. THQ is ten onder gegaan, EA plukt hier graag de vruchten van. EA Sports UFC moet de meest realistische UFC-game tot op heden zijn. Op vlakken slaagt de ontwikkelaar met vlag en wimpel. Op andere plekken slaat EA de plank helaas net mis. EA more »

De E3 ligt weer achter ons. Een week lang stond in het teken van de grootste gaming beurs op aarde. Terwijl de ogen alweer op Keulen gericht kunnen worden (over twee maanden start de Gamescom), blikken we nog even terug op de Electronic Entertainment Expo. Wat was top, wat viel tegen? Top 3 E3 2014 Halo: The Master Chief Collection more »

Geen fan van het WK voetbal? Ben je inmiddels weer klaar met het tweede seizoen van Orange is the New Black en ben je toe aan iets nieuws? Helaas, Netflix heeft deze week geen interessante nieuwe content voor je klaar staan. We durven het zelfs karig te noemen. The Monkey’s Uncle Wanneer de meest interessante nieuwe film op Netflix een more »

Microsoft opende de E3 gisteren met hun persconferentie. Haast als een traditie begint de week vol games met deze show. Met Phil Spencer aan het hoofd werd ons beloofd dat de show puur en alleen om games zou gaan draaien. Spencer hield zijn woord. Na een korte introductie toonde Spencer een knaller van een opening. Een gameplay-demo van Call of more »

Vandaag start het tweede seizoen van Orange is the New Black, de serie van Netflix die puur en alleen via de on demand-service te zien is. Gebaseerd op het leven van Piper Kerman, toont de serie het harde leven in een vrouwengevangenis. Wij kregen de mogelijkheid om de eerste zes afleveringen van dit nieuwe seizoen alvast te bekijken. Het was more »

In 1963 verscheen ‘It’s the most wonderfull time of the year’, een liedje gezongen door Andy Williams, gevonden op ‘The Andy Williams Christmas Album’. Een lied dat je tijdens de laatste dagen van december steevast op de radio hoort en waarbij mensen een warm gevoel van binnen krijgen. En hoewel de goede Andy zingt over ‘kids jingle belling’, ‘holiday greetings’ more »