We zijn net bijgeslapen na de week die de E3 heet. Nog maar enkele weken achter ons, maar toch moeten we weer kijken naar de toekomst; de Gamescom komt er ook weer aan. Waar de E3 dit jaar later begon dan normaal, is het nu aan de Gamescom om eerder te beginnen. Liggen deze beurzen hierdoor niet te dicht op more »

Hoera, het is zomer! We hebben er al een klein hittegolfje of twee op zitten en ik heb eindelijk nog eens een excuus om ongegeneerd mijn benen aan de wereld te showen (alsof ik dat nodig heb) en ijskoude Bellini te drinken. Keerzijde van die medaille is dat ook de gamesindustrie officieel in standje zomer gegaan is en dat merk more »

Batman: Arkham Knight kreeg eerder deze week een 98 hier op GameParty. Een behoorlijke score die de game volledig recht doet. Met de Harley Quinn Story DLC wordt er een extra verhaal verteld dat zich vóór de gebeurtenissen uit het spel plaatsvind. Weet deze DLC de echte Batfanaten te bekoren? Voordat ik met deze review begin moet ik zeggen dat more »

Met Batman: Arkham Knight brengt Rocksteady een einde aan de trilogie die ze ooit begonnen is met Arkham Asylum. Door de uitmuntende kwaliteit van de eerste twee delen (Arkham Origins was niet van Rocksteady!) is de lat bizar hoog komen te liggen. Het is dan ook lastig om hier nog eens bij in de buurt te komen. Weet Arkham Knight more »

Drieduizendzevenhonderdvierentachtig uur. Zoveel tijd heb ik in World of Warcraft gestoken. Veruit mijn meest favoriete MMORPG van de laatste tien jaren. Hoewel andere MMO’s, zoals The Lord of the Rings Online en Star Wars The Old Republic me ook behoorlijk wat uren plezier hebben gegeven, komt niets in de buurt van WoW. Maar nu is daar The Elder Scrolls Online, more »

Het is nog steeds een machtig gegeven. De mens die oog in oog staat met een dinosaurus. Origineel gescheiden door 65 miljoen jaar, door een enorme evolutie. Twee wezens die elkaar nooit zouden moeten kunnen zien, kijken nu naar elkaar alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Welkom, in Jurassic Park Isla Nublar, net voorbij de kust van more »

Was je nog wakker toen Sony afgelopen nacht haar persconferentie hield? De kans is groot dat je in bed lag. Sony begon, onze tijd, pas om 3.00 met haar show. Gelukkig was het team van GameParty fris en fruitig en dus wakker genoeg om de show in kaart te brengen. Wat liet Sony zien? Wat liezen ze niet zien en more »

[review] Heroes of the Storm

PlayStation All-Stars Battle Royale, Super Smash Bros., Mario Kart. Stuk voor stuk zijn het games die helden uit verschillende franchises op een sterke manier samen weten te brengen. Het brengt fans van verschillende series samen onder één kap. Ook Blizzard komt met Heroes of the Storm met eenzelfde idee. Helden uit de verschillende franchises smelten samen om opnieuw op avontuur more »

Het is tijd voor verandering. Jarenlang startte de E3 op dezelfde manier. Steeds opnieuw was het Microsoft die het startschot gaf tijdens deze fantastische week. De persconferentie van de Amerikaanse gigant was steevast het begin van de indrukwekkende week. Maar dit keer is het anders. Vannacht, terwijl jij waarschijnlijk lag te slapen, was het aan Bethesda om de E3 te more »

De mensen bij Telltale hebben de franchises voor het uitzoeken. Waar eerder al games rondom Back to the Future, The Walking Dead en Jurassic Park uitgegeven werden, is het nu de beurt aan misschien wel de meest populaire tv-serie van het moment. Met Game of Thrones levert de ontwikkelaar wederom een episodische game af, bestaande uit verschillende afleveringen. Met het more »