Drieduizendzevenhonderdvierentachtig uur. Zoveel tijd heb ik in World of Warcraft gestoken. Veruit mijn meest favoriete MMORPG van de laatste tien jaren. Hoewel andere MMO’s, zoals The Lord of the Rings Online en Star Wars The Old Republic me ook behoorlijk wat uren plezier hebben gegeven, komt niets in de buurt van WoW. Maar nu is daar The Elder Scrolls Online, more »

Het is nog steeds een machtig gegeven. De mens die oog in oog staat met een dinosaurus. Origineel gescheiden door 65 miljoen jaar, door een enorme evolutie. Twee wezens die elkaar nooit zouden moeten kunnen zien, kijken nu naar elkaar alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Welkom, in Jurassic Park Isla Nublar, net voorbij de kust van more »

Was je nog wakker toen Sony afgelopen nacht haar persconferentie hield? De kans is groot dat je in bed lag. Sony begon, onze tijd, pas om 3.00 met haar show. Gelukkig was het team van GameParty fris en fruitig en dus wakker genoeg om de show in kaart te brengen. Wat liet Sony zien? Wat liezen ze niet zien en more »

[review] Heroes of the Storm

PlayStation All-Stars Battle Royale, Super Smash Bros., Mario Kart. Stuk voor stuk zijn het games die helden uit verschillende franchises op een sterke manier samen weten te brengen. Het brengt fans van verschillende series samen onder één kap. Ook Blizzard komt met Heroes of the Storm met eenzelfde idee. Helden uit de verschillende franchises smelten samen om opnieuw op avontuur more »

Het is tijd voor verandering. Jarenlang startte de E3 op dezelfde manier. Steeds opnieuw was het Microsoft die het startschot gaf tijdens deze fantastische week. De persconferentie van de Amerikaanse gigant was steevast het begin van de indrukwekkende week. Maar dit keer is het anders. Vannacht, terwijl jij waarschijnlijk lag te slapen, was het aan Bethesda om de E3 te more »

De mensen bij Telltale hebben de franchises voor het uitzoeken. Waar eerder al games rondom Back to the Future, The Walking Dead en Jurassic Park uitgegeven werden, is het nu de beurt aan misschien wel de meest populaire tv-serie van het moment. Met Game of Thrones levert de ontwikkelaar wederom een episodische game af, bestaande uit verschillende afleveringen. Met het more »

Met de E3 weer voor de deur komt de jaarlijkse bezigheid waarin we met z’n alle vooruit gaan kijken. Wat verwachten we. Of beter gezegd; wat willen we? Want verwachtingen en dingen die we willen zijn niet altijd hetzelfde. Gamers willen al jaren een Half-Life 3, maar verwachten de game niet. Snap je wat ik bedoel? Mooi. Daarom beschrijf ik more »

Nog even en de E3 gaat van start! De beurs der beurzen gaat ons nieuwe games tonen, misschien wel nieuwe hardware en de nodige aankondigingen voor dingen die we pas over jaren gaan zien. Toch leek het deze week af en toe alsof de E3 al begonnen was. De aankondigingen waren niet verkeerd! Uncharted in oktober naar je PlayStation 4 more »

De afgelopen week heb ik doorgebracht in Florida. Ik was op vakantie in Orlando, bezocht Walt Disney World, de Universal Studios, Seaworld, de Star Wars Weekenden en meer van dat soort vermakelijke dingen. Daardoor heb ik, misschien net als jij, het nieuws van de afgelopen week compleet gemist. Het doornemen van de Up2Date is voor mij net zo’n opfrisser als more »

Meer dan acht uur zat ik in een vliegtuig. Een flinke vlucht, van Schiphol richting Orlando, Florida. Een vlucht waar ik bijzonder lang naar uit heb gekeken. Niet weken of maanden, maar jaren. Tijdens mijn reis in de ‘Sunshine State’ zou ik namelijk voor de eerste keer de Star Wars Weekends aan gaan doen in Disney World. Een droom kwam more »