Netflix heeft in de laatste dagen flink wat nieuwe content aan de service toe weten te voegen. Hoewel niet alles even sterk is als de rest, staat er genoeg tussen om de aankomende week elke avond even in te schakelen op de digitale streaming-dienst. Wij lichten de drie grootste aanraders er even uit. Wreck-it Ralph Ralph, de slechterik uit een more »

Wederom is er een week voorbij en is het tijd voor een nieuwe Up2Date. Een veelbewogen week. Niet alleen door flink wat nieuws, maar ook omdat er een nieuwe console verschenen is in ons land. Daarom hebben we bij GameParty dan ook niet stilgezeten. Je leest alles in deze Up2Date. Xbox One officieel gelanceerd Natuurlijk, we kunnen er niet omheen. more »

[review] Ryse: Son of Rome

Tijdens de originele release van de Xbox One, en dus de release van Ryse: Son of Rome, werd de game als snel bestempeld door journalisten als een minderwaardige releasegame. De game zou langdradig zijn, vervelend om te spelen en niet interessant. Nu de Xbox One eindelijk ook hier te verkrijgen is, is het aan mij om te zeggen dat deze more »

[review] Xbox Fitness

De Xbox One, een krachtige machine die gamers meer wil laten doen dan alleen het spelen van hun games. De console laat je kijken naar je tv, zorgt ervoor dat je sociaal bezig bent met vrienden en blijft je in beweging houden. Om dat laatste te bewerkstelligen brengt Microsoft de (voorlopig) gratis app Xbox Fitness. Met een scala aan fitnessprogramma’s, more »

[feature] Welkom, Xbox One

Het is haast niet te bevatten. Na al die maanden onzekerheid, het lange wachten en de frustraties vanuit velen is het moment nu daar. De Xbox One ligt in de winkels. Officieel, dan wel. De grote vraag is echter, was de console het wachten waard? Eigenlijk was het oorspronkelijk de planning dat we vorig jaar in november al aan de more »

We zitten met onze gedachten bij de toekomst. Morgen verschijnt de Xbox One in ons land. Eindelijk mogen ook de Microsoft-aanhangers met een nieuwe generatie aan de slag. De komst van deze console zorgt ervoor dat ‘next-gen’ volwaardig gestart is in Nederland. Maar het brengt ook een vervelende bijkomstigheid met zich mee. We moeten afscheid nemen van misschien wel de more »

[review] Forza Motorsport 5

Gran Turismo. Een fantastische franchise waar ik in mijn jongere jaren enorm veel plezier aan heb beleefd. Nog steeds ligt de memorycard van mijn PlayStation 2 veilig verborgen met daarop de savegame die toont dat ik het derde deel tot de volledige honderd procent heb weten te brengen. Gran Turismo 3, beter dan dat zou het niet worden volgens een more »

[feature] De beste Xbox exclusives ooit

We staan aan de vooravond van de volgende generatie Xbox. Vrijdag verschijnt de Xbox One (na flink wat uitstel) officieel in Nederland. Een console die voort moet bouwen op dat wat de voorgangers hebben gedaan. Met die voorgangers, de Xbox en de Xbox 360, zijn we in aanraking gekomen met flink wat titels die puur voor het platform ontworpen werden. more »

Opnieuw duik ik de wereld van Sanctuary in. Na het avontuur tot een einde te hebben gebracht op mijn Mac en Diablo te hebben verslagen op de Xbox 360, was het dit keer op de Xbox One dat mijn stap in de hel gezet werd. Blizzard brengt met Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition de definitieve versie more »

[video review] Halo: Spartan Assault

De game is al een behoorlijke tijd te spelen op je PC, Windows Phone en Windows tablet. Zelfs op de Xbox 360 is het spel al te spelen sinds begin dit jaar. Nu de Xbox One dan bijna in Nederland te koop is, mogen de Spartans ook hier helemaal los. Welkom terug, Halo: Spartan Assault. Voor het ongetrainde oog ziet more »