Netflix heeft in de laatste dagen flink wat nieuwe content aan de service toe weten te voegen. Hoewel niet alles even sterk is als de rest, staat er genoeg tussen om de aankomende week elke avond even in te schakelen op de digitale streaming-dienst. Wij lichten de drie grootste aanraders er even uit. Wreck-it Ralph Ralph, de slechterik uit een more »

Waar we in de afgelopen weken best leuke nieuwe content gekregen hebben op Netflix (denk aan het eerste seizoen van Elementary en de film Frozen), is het deze week een week die vooral door de liefhebbers van documentaires goed ontvangen zal gaan worden. Netflix heeft meer docu’s toegevoegd dan andere films en series. Het moet je ding zijn. We pakken more »

Holy shit! Die is wel op zijn plek. Het is niet vaak dat ik voor de release van een film zo’n duidelijke mening tegen kan komen op het web als dat nu het geval is bij Teenage Mutant Ninja Turtles. Het feit dat de naam van Michael Bay aan het project vast zit, is volgens velen meteen de doodsteek voor more »

Het gaat goed met Netflix. De service kreeg niet alleen een positief oordeel vanuit IGN, ook mochten de streamers deze week 31 Emmy-nominaties in ontvangst nemen. Voor series als House of Cards, Orange is the new Black, Derek en Fargo, ze zijn stuk voor stuk overladen met nominaties. Maar de mensen achter Netflix hangen niet lui achterover om te genieten more »

Geen fan van het WK voetbal? Ben je inmiddels weer klaar met het tweede seizoen van Orange is the New Black en ben je toe aan iets nieuws? Helaas, Netflix heeft deze week geen interessante nieuwe content voor je klaar staan. We durven het zelfs karig te noemen. The Monkey’s Uncle Wanneer de meest interessante nieuwe film op Netflix een more »

Vandaag start het tweede seizoen van Orange is the New Black, de serie van Netflix die puur en alleen via de on demand-service te zien is. Gebaseerd op het leven van Piper Kerman, toont de serie het harde leven in een vrouwengevangenis. Wij kregen de mogelijkheid om de eerste zes afleveringen van dit nieuwe seizoen alvast te bekijken. Het was more »

Hoewel de ogen hier op IGN grotendeels gericht zijn op de aankomende E3, is het voor de film- en serieliefhebbers helemaal geen verkeerde week. Netflix heeft behoorlijk wat nieuwe content aan de service toegevoegd. Niet alles is even sterk als het andere, maar over het algemeen zijn we zeer tevreden. Helemaal wanneer we bedenken dat later deze week ook het more »

De zon schijnt. De lucht is blauw. Nederland wil naar het strand. Het is daarom ook ineens een stuk minder erg dat de nieuwe content op Netflix deze week minder massaal is. Toch lichten we er weer enkele voor je uit, want zo zijn we gewoon. Tarzan Wie kent het verhaal van Tarzan niet? De baby die opvoeding krijgt van more »

Netflix heeft in de afgelopen week flink wat nieuwe content gekregen. Wie zien films voor de hele familie, drama’s, documentaires en sci-fi. Lachen, huilen en vol bewondering staren naar je scherm, deze week kan het allemaal. Wij brengen je de wekelijkse update! The Social Network Facebook. Een sociaal netwerk dat voor velen niet meer uit het leven weg te denken more »

Al vele jaren is 4 mei Star Wars Day. Elk jaar worden er op deze dag evenementen georganiseerd, komen fans samen om de films opnieuw te bekijken en probeert een enkeling Jar Jar wederom te verdedigen. May the fourth. Het is zo geeky dat het tof is. Het is inmiddels 37 jaar geleden dat Star Wars in de bioscopen verscheen more »