Zoals je inmiddels een beetje gewend bent van IGN Benelux, zetten we ook deze week de laatste releases op Netflix voor je op een rij. Dit keer is er weer een flinke waslijst aan bezienswaardigheden verschenen. The Kids Are All Right Een opmerkelijke komedie die Annette Bening en Julianne Moore toont als een lesbisch koppel. Samen hebben ze jaren terug more »

Het waren 1,1 miljoen mensen die in 2010 van New Kids één van de best bekeken Nederlandse films maakten. New Kids Turbo liet zien dat een groep filmmakers met een passie voor het eindproduct, gecombineerd met creatieve vrijheid, goed kunnen scoren. Regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil probeerden het nog eens te doen met New Kids Nitro. Vlak more »

Ook deze week verschenen er behoorlijk wat nieuwe films en series op Netflix. De video on demand-service lijkt steeds meer terrein te winnen in Nederland en het groeiende aanbod helpt hier alleen maar aan mee. Vandaag kijken we naar enkele interessante toevoegingen. Mr. Bean: The Animated Series Wij houden van Mr. Bean. Toegegeven, zijn gloriedagen beleefde de vrolijke sukkel tijdens more »

Waar Netflix vorige week een flinke lijst aan nieuwe titels toe wist te voegen aan de service, valt het nieuwe aanbod dit keer tegen. Met zestien nieuwe namen hebben we betere weken gezien. Toch lichten we wederom de drie meest interessante titels voor je uit. Bee Movie (2007) Bee Movie is precies wat de titel je doet vermoeden. Het is more »

[feature] Een ode aan Rocky

De recent verschenen film Grudge Match nodigt je uit om in de boksring te stappen met filmlegendes Sylvester Stallone en Robert de Niro. Het is niet de eerste keer dat deze acteurs de bokshandschoenen aantrekken voor een film. Zo was de Niro in 1980 al te zien in Raging Bull en kennen we Stallone natuurlijk allemaal als Rocky Balboa. Het more »

[review] Gravity Blu-Ray

“Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Gravity is een film die je gezien moet hebben. There, I said it.” Met deze woorden begon collega Marc de Haas een klein half jaar geleden zijn review van Gravity. Nu we de film nog eens hebben bekeken op Blu-ray kunnen we niet anders dan het volkomen met hem eens more »

Het is al jaren geleden dat er voor het eerst gesproken werd over een film rondom de grootste franchise die Microsoft in huis heeft. Halo, de naam alleen al, heeft vele miljoenen binnen weten te halen. Niet alleen door de verschillende games, maar ook door alles wat daar omheen verschenen is. Denk bijvoorbeeld eens aan de comics, beeldjes, muziek cd’s more »

[review] The Conjuring DVD

Ten tijde van de bioscooprelease waren de meningen in mijn vriendengroep sterk verdeeld. Waar de één The Conjuring een bijzonder saaie, slechte film vond, genoot de ander zichtbaar van de horror-film. Waar de één de film afdeed als de zoveelste film waarin een huis bezeten is door het kwaad, kon de ander de frisse insteek zien. Ik behoorde tot de more »

Films die via een duidelijke link afspelen in een groter universum. Het lijkt een trend te worden. Het zogenoemde ‘Cinematic Universe’ is vooral bij de films die onder de vlag van Marvel uitgegeven zijn duidelijk voelbaar. Met de creatie van één universum waarin Thor, Iron Man en Captain America hun ding deden, werd The Avengers een mogelijkheid. En die film more »

[review] Bro’s before Ho’s

Met zo’n 1,1 miljoen bezoekers wisten de New Kids in 2010 een hit te creëren in de bioscopen van Nederland. New Kids Turbo toonde dat een groep fanatieke filmmakers met creatieve vrijheid goed kunnen scoren. Regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil deden het nog eens dunnetjes over met New Kids Nitro en kondigden daarna het einde van de more »