Netflix brengt ons wederom nieuwe content. Echter, de weken waarin we gigantische updates kregen lijken even achter ons te liggen. Deze week zijn het maar een paar titels die aan de service toe worden gevoegd. Gelukkig staan er twee titels tussen die we je blind aan kunnen raden. Video Games: The Movie Altijd al willen weten hoe het nu echt more »

September ligt achter ons en oktober is begonnen. Ook in deze eerste week van de nieuwe maand is er genoeg te zien op Netflix. Laat de regenachtige dagen maar komen. Kruip lekker op de bank, pak er een dekentje, een zak chips en een fles cola bij. Wij zetten alles wederom voor je op een rij. The Passion of the more »

Het was een grote week voor Netflix. Niet alleen is er weer een flinke lading aan content verschenen, ook kunnen onze lezers in Luxemburg en België eindelijk aan de slag met de streaming-dienst. Of er deze week wat voor je tussen zit lees je hier! Sharknado Er is al veel geschreven over Sharknado. Het is een film die je moet more »

Netflix heeft in de laatste dagen flink wat nieuwe content aan de service toe weten te voegen. Hoewel niet alles even sterk is als de rest, staat er genoeg tussen om de aankomende week elke avond even in te schakelen op de digitale streaming-dienst. Wij lichten de drie grootste aanraders er even uit. Wreck-it Ralph Ralph, de slechterik uit een more »

Waar we in de afgelopen weken best leuke nieuwe content gekregen hebben op Netflix (denk aan het eerste seizoen van Elementary en de film Frozen), is het deze week een week die vooral door de liefhebbers van documentaires goed ontvangen zal gaan worden. Netflix heeft meer docu’s toegevoegd dan andere films en series. Het moet je ding zijn. We pakken more »

Holy shit! Die is wel op zijn plek. Het is niet vaak dat ik voor de release van een film zo’n duidelijke mening tegen kan komen op het web als dat nu het geval is bij Teenage Mutant Ninja Turtles. Het feit dat de naam van Michael Bay aan het project vast zit, is volgens velen meteen de doodsteek voor more »

Het gaat goed met Netflix. De service kreeg niet alleen een positief oordeel vanuit IGN, ook mochten de streamers deze week 31 Emmy-nominaties in ontvangst nemen. Voor series als House of Cards, Orange is the new Black, Derek en Fargo, ze zijn stuk voor stuk overladen met nominaties. Maar de mensen achter Netflix hangen niet lui achterover om te genieten more »

Geen fan van het WK voetbal? Ben je inmiddels weer klaar met het tweede seizoen van Orange is the New Black en ben je toe aan iets nieuws? Helaas, Netflix heeft deze week geen interessante nieuwe content voor je klaar staan. We durven het zelfs karig te noemen. The Monkey’s Uncle Wanneer de meest interessante nieuwe film op Netflix een more »

Vandaag start het tweede seizoen van Orange is the New Black, de serie van Netflix die puur en alleen via de on demand-service te zien is. Gebaseerd op het leven van Piper Kerman, toont de serie het harde leven in een vrouwengevangenis. Wij kregen de mogelijkheid om de eerste zes afleveringen van dit nieuwe seizoen alvast te bekijken. Het was more »

Hoewel de ogen hier op IGN grotendeels gericht zijn op de aankomende E3, is het voor de film- en serieliefhebbers helemaal geen verkeerde week. Netflix heeft behoorlijk wat nieuwe content aan de service toegevoegd. Niet alles is even sterk als het andere, maar over het algemeen zijn we zeer tevreden. Helemaal wanneer we bedenken dat later deze week ook het more »