Halo: Nightfall – de mini-serie die gebundeld is met Halo: The Master Chief Collection, en daardoor voor iedereen met deze game te zien is vanaf de Xbox One – is inmiddels toe aan haar vierde aflevering. Ontwikkelaar 343 industries gebruikt de serie om het personage Jameson Locke uit te diepen. Dit omdat het een centraal personage gaat zijn in het more »

De verwarming staat aan. De chocolademelk is warm. De dagen zijn donker en koud. Sinterklaas is nog enkele dagen van ons vandaan. Tot die tijd kunnen we ons meer dan goed vermaken met de nieuwe content die Netflix op haar server heeft gezet in de afgelopen dagen. Daarnaast heeft de service aangekondigd dat we vanaf 27 februari het derde seizoen more »

Al sinds de release van de originele Xbox is Halo een naam die niet meer weg te denken is. De vele games die volgden, brachten keer op keer kwaliteit en de franchise groeide uit tot de belangrijkste voor het platform van Microsoft. De avonturen van de Master Chief waren groots, diep en gevuld met toffe gameplay. Online domineerden de titels more »

De donkere dagen komen er weer aan. Hoewel het nog niet zo koud is als dat het normaal rond deze tijd is, is het toch ook fijn om in de avond lekker onder een deken te kruipen en Netflix aan te slingeren. De afgelopen week werd Netflix dan ook weer voorzien van nieuwe content waarbij we – zoals je van more »

Netflix brengt ons wederom nieuwe content. Echter, de weken waarin we gigantische updates kregen lijken even achter ons te liggen. Deze week zijn het maar een paar titels die aan de service toe worden gevoegd. Gelukkig staan er twee titels tussen die we je blind aan kunnen raden. Video Games: The Movie Altijd al willen weten hoe het nu echt more »

September ligt achter ons en oktober is begonnen. Ook in deze eerste week van de nieuwe maand is er genoeg te zien op Netflix. Laat de regenachtige dagen maar komen. Kruip lekker op de bank, pak er een dekentje, een zak chips en een fles cola bij. Wij zetten alles wederom voor je op een rij. The Passion of the more »

Het was een grote week voor Netflix. Niet alleen is er weer een flinke lading aan content verschenen, ook kunnen onze lezers in Luxemburg en België eindelijk aan de slag met de streaming-dienst. Of er deze week wat voor je tussen zit lees je hier! Sharknado Er is al veel geschreven over Sharknado. Het is een film die je moet more »

Netflix heeft in de laatste dagen flink wat nieuwe content aan de service toe weten te voegen. Hoewel niet alles even sterk is als de rest, staat er genoeg tussen om de aankomende week elke avond even in te schakelen op de digitale streaming-dienst. Wij lichten de drie grootste aanraders er even uit. Wreck-it Ralph Ralph, de slechterik uit een more »

Waar we in de afgelopen weken best leuke nieuwe content gekregen hebben op Netflix (denk aan het eerste seizoen van Elementary en de film Frozen), is het deze week een week die vooral door de liefhebbers van documentaires goed ontvangen zal gaan worden. Netflix heeft meer docu’s toegevoegd dan andere films en series. Het moet je ding zijn. We pakken more »

Holy shit! Die is wel op zijn plek. Het is niet vaak dat ik voor de release van een film zo’n duidelijke mening tegen kan komen op het web als dat nu het geval is bij Teenage Mutant Ninja Turtles. Het feit dat de naam van Michael Bay aan het project vast zit, is volgens velen meteen de doodsteek voor more »