Heb jij het ook zo warm? Ik ben vast niet de enige waarbij het zweet van het voorhoofd drupt. Toch? Wat een hitte. Mensen lopen slomer over straat, liggen voor de ventilator en doen minder dan normaal. En dat is ook te merken op GameParty. Het nieuws kwam deze week in mindere mate binnen. Door de hitte, of toch de more »

Er lijkt iets te veranderen binnen de game-industrie. Grote bedrijven die miljarden verdienen aan AAA-titels proberen zo nu en dan ook een kleinere game bij de gamers te slijten. Hoewel dit vast niet altijd lukt, lijkt Ubisoft precies te weten hoe dit moet. Eerder dit jaar deden ze het met het excentrieke Child of Light. Nu brengt dezelfde ontwikkelaar Valiant more »

In het verleden zijn er verschillende titels vanuit de Transformers-hoek gekomen. Niet elke game was even sterk als de ander, maar in de laatste jaren zijn er verschillende avonturen aan ons voorbijgetrokken die het spelen meer dan waard waren. War/Fall of Cybertron bracht ons sterke gameplay die de franchise eer aan deed, Rise of the Dark Spark moet deze titels more »

De E3 ligt weer achter ons. Een week lang stond in het teken van de grootste gaming beurs op aarde. Terwijl de ogen alweer op Keulen gericht kunnen worden (over twee maanden start de Gamescom), blikken we nog even terug op de Electronic Entertainment Expo. Wat was top, wat viel tegen? Top 3 E3 2014 Halo: The Master Chief Collection more »

Microsoft opende de E3 gisteren met hun persconferentie. Haast als een traditie begint de week vol games met deze show. Met Phil Spencer aan het hoofd werd ons beloofd dat de show puur en alleen om games zou gaan draaien. Spencer hield zijn woord. Na een korte introductie toonde Spencer een knaller van een opening. Een gameplay-demo van Call of more »

In 1963 verscheen ‘It’s the most wonderfull time of the year’, een liedje gezongen door Andy Williams, gevonden op ‘The Andy Williams Christmas Album’. Een lied dat je tijdens de laatste dagen van december steevast op de radio hoort en waarbij mensen een warm gevoel van binnen krijgen. En hoewel de goede Andy zingt over ‘kids jingle belling’, ‘holiday greetings’ more »

De E3, een beurs die elke gamer naar het hart staat. Een evenement waarbij de grootste aankondigingen worden gedaan, waar we voor het eerst nieuwe hardware zien en waar bijzonder veel nieuws haar oorsprong mag vinden. Dat is de E3, al vele jaren lang. Hoewel ik ook sta te springen om de beurs dit jaar te verwelkomen, vraag ik me more »

Er is één game die voorzien moet worden van een speciale preview. Een game waar je zelf enorm naar uitkijkt en waarvan je weet dat ‘ie op de E3 aanwezig is. Een keuze die moeilijker is dan dat ik vooraf had gedacht. Natuurlijk was het, in mijn geval, bijzonder makkelijk om Halo of Destiny te noemen. Dat zijn toch de more »

En dan komt ineens het besef. Hierna volgt nog één Up2Date voordat de E3 los gaat barsten. Een week lang is Los Angeles het hart van de gamesindustrie. Hoewel wij morgen op GameParty de E3-gekte al starten, is het deze Up2Date die al bol staat van nieuws dat in aanloop van de beurs vakkundig ‘gelekt’ is. Battlefield Hardline gelekt Het more »

Titanfall was de start van een nieuwe franchise, een serie waar we nog veel van gaan horen. Het eerste deel, dat exclusief bij Microsoft verschenen is, laat spelers sneller dan ooit tegen elkaar vechten op grote maps met gigantische Titans. We zijn inmiddels twee maanden verder en de eerste downloadbare content dient zich aan in de vorm van Expedition. Op more »