De franchise staat nog in de kinderschoenen. Skylanders is nog helemaal niet zo lang een gevestigde naam. Pas in 2011 verscheen Spyro’s Adventure. Nu, drie jaar later, zijn we met Trap Team toe aan het vierde spel voor de consoles. Weet de ontwikkelaar het toys-to-life genre opnieuw uit te breiden, of is Swap Force een makkelijke casher? Skylanders staan al more »

De stenen waar iedereen groot mee is geworden keren wederom terug. Na een uitstapje in Midden-aarde, een episch conflict in het Marvel-universum en een eigen film, smelten de blokken nog eens samen met de wereld van Batman. In alweer de derde Lego Batman is het gevaar echter een stuk groter. Groter dan onze planeet kan bevatten… Er valt wat voor more »

De E3, een beurs die elke gamer naar het hart staat. Een evenement waarbij de grootste aankondigingen worden gedaan, waar we voor het eerst nieuwe hardware zien en waar bijzonder veel nieuws haar oorsprong mag vinden. Dat is de E3, al vele jaren lang. Hoewel ik ook sta te springen om de beurs dit jaar te verwelkomen, vraag ik me more »

Het zijn roerige tijden in dat melkwegstelsel hier ver vandaan. Met de onthulling van de complete cast voor Star Wars Episode VII, nieuwe beelden voor Star Wars Rebels en meer kun je zien dat die tijd van het jaar wederom is gekomen. Het is vier mei, een dag die al jaren door het leven gaat als Star Wars Day. Daarom more »

De games doen het al een behoorlijke tijd bijzonder goed. Toch lijkt Lego steeds populairder te worden. Het speelgoed ontstijgt zichzelf dit jaar door uit te bouwen met een heuse bioscoopfilm en de bijhorende game. Later dit jaar keert het Middle-earth van Peter Jackson’s The Hobbit ook richting de geblokte omgevingen. Wij kregen de mogelijkheid om James Norton, een van more »

Bliksem slaat niet twee keer op dezelfde plek in. Met het eerste seizoen van The Walking Dead bracht Telltale een game die zowel door pers als door fans bijzonder goed is ontvangen. De episodische game verscheen op vele Game of the Year-lijsten en bracht behoorlijk wat gamers aan het huilen. Nu is Telltale terug met een vervolg. Weet de ontwikkelaar more »

We roepen het elk jaar weer opnieuw. Dit jaar was een fantastisch jaar voor gamers, dat gaat niet meer overtroffen worden. Daarnaast weten we dat het volgende jaar weer net zo sterk kan gaan worden. Nu is het net wat anders. Met de komst van de volgende generatie staan er dingen te veranderen. Het jaar 2013 is dan ook het more »

Een van de meest hooggewaardeerde games van de laatste jaren is zonder twijfel Batman: Arkham City. De manier waarop ontwikkelaar Rocksteady een vervolg afleverde op het eveneens sterke Arkham Asylum was verwonderlijk te noemen. Nu Arkham Origins door een andere developer gecreëerd is, vindt de Dark Knight ook zijn eerste avontuur op de handheld-apparaten. Is dit de game die Batman more »

[review] Batman: Arkham Origins Mobile

Bij Warner Bros. hebben ze de smaak helemaal te pakken. Waar eerder Batman: Arkham City en Injustice: Gods Among Us een eigen game kregen op de mobiele apparaten, keert Batman ook dit keer terug voor een extra game. Grootste verbetering tegenover Akham City? Origins voor je telefoon en tablet is geheel gratis. De mobiele versie van Batman: Arkham Origins, een more »

Wanneer we Blizzard zeggen, denk jij aan Diablo III, StarCraft II en World of Warcraft. Logisch, het zijn de drie games waar de ontwikkelaar al jaren aan werkt en die ze steeds blijft voorzien van nieuwe content. Toen het bedrijf een poos geleden een compleet nieuwe game aan zou kondigen stond de community dan ook versteld; kondigde Blizzard nu echt more »